Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.be
Rolluik-info.be

Inbraakwerende rolluiken

Wil je graag rolluiken om je woning of bedrijf mee te beveiligen? Kies dan voor inbraakwerende rolluiken. Deze worden niet alleen toegepast in woningen maar je ziet ze ook vaak bij winkels om bijvoorbeeld een etalage te beschermen als de zaak gesloten is. Je kunt een dergelijk rolluik voor een raam of deur laten plaatsen maar ook over de hele breedte van een pand. Dan maak je het potentiële inbrekers nog moeilijker om binnen te geraken.

Prijzen

De prijzen voor inbraakwerende rolluiken zijn niet gering en het is daarom aan te raden om eerst goed te kijken of het echt nodig is. Meet wat je nodig hebt en kijk hoeveel ramen en deuren je van rolluiken wilt voorzien. Als je dit gedaan hebt, kun je informatie inwinnen bij een bedrijf en een offerte laten maken. Dan weet je ook meteen waar je aan toe bent.

Neem extra maatregelen

Als dit te kostbaar voor je wordt om aan te schaffen, kun je er ook voor kiezen om gewone rolluiken te nemen en deze te combineren met een aantal andere maatregelen om inbrekers buiten te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een cilinderslot dat aan het rolluik bevestigd wordt.

Ook zijn er speciale middelen in de handel die ervoor zorgen dat het rolluik niet van buiten, maar alleen vanaf de binnenkant geopend kan worden. Dit kan een standaard grendel zijn maar ook veiligheidsschakels zorgen hiervoor. Wanneer het rolluik volledig afgerold is, kan er ook een zogenaamde DVA-sluiting aan gemonteerd worden. Deze sluiting maakt dat het blad blokkeert als het afgerold is en dus niet opengemaakt kan worden.

Ga terug naar:

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende rolluikspecialisten