Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.be
Rolluik-info.be

Rolluiken voor bedrijven

Er zijn verschillende materialen waaruit je kunt kiezen als je je bedrijfspand wilt beschermen; aluminium, polycarbonaat of staal voor extra zekerheid. Rolluiken van staal bieden een hermetische afsluiting en preventie van inbraak en vandalisme. Sommige modellen bieden tevens extra bescherming tegen brand.

Behaaglijk en mooi

Bedrijfspanden dien je stevig af te sluiten, maar het oog wil ook wat. De meeste kantoren zijn beveiligd met rolluiken, rolhekken of schaarhekken. Het moet er wel representatief uitzien en niet een te sombere indruk maken. Staal is het juiste materiaal als je vreest voor inbraak maar aluminium ziet er wel wat vriendelijker uit.

Advies is welkom

Zelf zomaar wat kopen zonder een prijsvergelijking te doen is geen aanrader. Win eerst deskundig advies in bij meerdere specialisten en laat je uitgebreid informeren. De prijzen kunnen nogal verschillen. Dat hangt niet alleen af van het materiaal, maar ook de afmetingen spelen uiteraard een rol. Heeft veiligheid de prioriteit, kies dan voor een stalen rolluik. Is het welbehagen van je collega’s de belangrijkste factor, dan is een aluminium rolluik de beste keus.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende rolluikspecialisten