Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.be
Rolluik-info.be

Rolluiken voor appartementen

De prijzen verschillen enorm, maar gemiddeld betaal je in totaal per rolluik inclusief BTW tussen de €200 euro en €550 euro per 2 m2. Je kan de rolluiken zelf bevestigen in je appartement of een monteur inschakelen. Daarnaast zijn de afmetingen en het materiaal ook van belang, zo kun je kiezen tussen kunststof en aluminium rolluiken.

Vergelijken en besparen

Als je er geen moeite mee hebt om zelf de rolluiken te laten zakken en omhoog te trekken, dan hoef je geen elektrische bediening te nemen. Dat scheelt weer in de kosten en het verschil kan zelfs oplopen tot €200 euro dat je minder hoeft te betalen. De prijzen vergelijken doe je met onze offerte service. Er zijn genoeg rolluikfabrikanten en het aanbod is eindeloos. Vraag offertes aan, bestudeer de aanbiedingen en bespaar tot wel 25%.

Toestemming vragen

In het straatbeeld van Vlaanderen zie je steeds meer rolluiken en ook eigenaren van appartementen kiezen vaker voor deze fraaie bescherming. Informeer wel goed of je rolluiken mag plaatsen. Zelfs als het niet in het reglement staat, kan het verboden zijn omdat het als zonnescherm wordt beschouwd. Is het toegestaan, dan kan je er zeker wel 15 jaar van genieten. Bij gedegen onderhoud gaan ze lang mee en tussendoor herstellen is ook mogelijk.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende rolluikspecialisten