Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.be
Rolluik-info.be

Rolluik automatiseren

Als je al rolluiken boven je raam hebt hangen dan kan het zijn dat je deze wilt upgraden. Dit kun je doen in het geval van handmatig bediende rolluiken. Een bestaand rolluik automatiseren zal het comfort in je woning verhogen, want wat is er nu makkelijker dan enkel het indrukken van een knop om de rolluiken te bedienen? Hierbij kun je kiezen of deze knop in een schakelaar aan de muur komt of dat de bediening verwerkt zit in een draadloos systeem/afstandbediening.

Welke opties heb je?

Er zijn verschillende manieren van het elektrisch bedienen van een rolluik. Je kunt kiezen voor een semi-automatische bediening met behulp van een schakelaar of kiezen voor een afstandsbediening i.c.m. een smartphone app.

Wat moet er verder gebeuren?

Naast het kiezen van een nieuwe manier van bedienen (wat vooral afhankelijk zal zijn van hoeveel je wilt uitgeven) zul je ook een buismotor moeten laten plaatsen. Deze beginnen bij ongeveer €200 euro.

Wat zijn de prijzen?

De kosten voor het elektrisch maken van je rolluiken liggen vaak tussen de €100 euro en €300 euro per rolluik. Een overzicht van de prijzen vind je hieronder in de tabel:

Type bediening Extra prijs
Elektrisch (semi-automatisch) €100 tot €150
Elektrisch (met afstandbediening) €200 tot €300

Wil je de prijzen voor jouw klus weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend prijsopgaven bij specialisten uit jouw regio op.

Meer over bedieningen

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende rolluikspecialisten