Schuine rolluiken

Schuine rolluiken speciaal voor schuine vensters
Veel huizen hebben te maken met schuine vensters, waardoor rolluiken tot voorkort niet goed mogelijk waren. Tegenwoordig zijn de schuine rolluiken een trend en kan iedereen ze in huis nemen. Voor elk venster is een rolluik op maat te maken, speciaal voor schuine vensters of schuine beglazing. Maak ook kennis met de trend!

Steeds vaker schuin

Moderne huizen hebben niet meer de statische en rechthoekige uitstraling van vroeger. Steeds vaker worden huizen gebouwd met schuine beglazing of vensters. Als je toch graag een rolluik voor je raam wilt, hoef je je daar tegenwoordig geen zorgen meer over te maken. Tegenwoordig zijn schuine rolluiken op de markt die een hoek van 10 graden tot 45 graden prima kunnen invullen. Daarbij zit ook al het gemak wat je hebt bij rechte rolluiken.

Elektrisch en in combinatie met een recht rolluik

De schuine rolluiken worden elektrisch aangedreven en zitten aan de buitenkant van je raam. Je hoeft zelf na de installatie van de rolluiken weinig meer te doen, enkel als de rolluiken omlaag wilt hebben op een knopje drukken. Heb je één recht raam en één schuin raam naast elkaar? Geen probleem. Een schuin rolluik is moeiteloos aan een recht rolluik vast te klikken. Het schuine rolluik isoleert warmte of kou en licht die je huis binnen willen dringen. Ook geeft het een grote mate van privacy.

Veel keuze

Er is een ruim aanbod van rolluiken. Verschillende mensen hebben verschillende smaken en daarom kun je zelf kiezen voor een rolluik op maat. Wil je graag totale verduistering krijgen van je rolluik, bijvoorbeeld voor je slaapkamerraam, kies dan voor een donkere kleur. Voor bescherming tegen fel zonlicht, maar niet het tegenhouden van licht, kan je beter een lichte kleur kiezen. De schuine rolluiken zijn het perfecte antwoord op schuine vensters of beglazing. De prijs is afhankelijk per leverancier of merk.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.