Rolpoorten (garagepoorten)

Je kunt rolpoorten op horizontale en verticale wijze openen. Vaak heb je voor de verticale variant iets meer ruimte nodig aan de buitenkant maar houd je binnen meer ruimte over. Deze verticale rolpoorten gaan open van boven naar beneden en schuiven langs het dak je garage in. De horizontale rolpoorten schuiven open van links naar rechts. Bij ruimtegebrek aan de buitenkant is een horizontale garagepoort aan te raden, binnen in de garage houd je wel iets minder ruimte over.

De horizontale garagepoort heeft overigens als voordeel dat je hem ook gedeeltelijk kunt openen, waardoor deze kan dienen als extra deur.

De werking

De oude garagepoorten moesten handmatig worden geopend en dit kost vaak veel moeite, waardoor de garagepoort vaak ongebruikt blijft. Wil je echter je auto niet open en bloot op je erf hebben staan, dan zijn rolpoorten een uitstekende optie. De poorten werken elektronisch, waardoor je ze kunt openen vanuit je auto. Om dit te doen hoef je alleen maar het zendertje aan je sleutelbos te binden en hoeft dus niet meer uit te stappen om je auto binnen te parkeren.

Isolatie

Rolpoorten zijn beter geïsoleerd omdat ze worden ingebouwd in de grond. Zo komt er weinig lucht van buiten de garage binnen. Dit is dus zowel handig in de zomer als in de winter.

Wil je ook graag rolpoorten voor je garage of berging? Voor meer specificaties kun je vrijblijvend offertes aanvragen.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio