Rolluik motor

Koop je een rolluik, dan kom je voor een aantal keuzes te staan die je zo niet van tevoren had ingecalculeerd. Eén van die keuzes is de aandrijving.

Welk type motor kies je?

Het is een misvatting dat je voor een rolluik de keuze hebt uit één type motor. Je hebt de keuze uit meerdere modellen die ieder hun eigen prijskaartje en eigenschappen hebben. We hebben er een aantal voor je uitgelicht.
  • De motor met sensor. Rolluiken kan je bedienen met een motor die voorzien is van een sensor. Dit model was al bekend bij zonneschermen maar het komt ook steeds meer voor bij rolluiken. Een dergelijke sensor houdt in dat het meet of de zon begint te schijnen. En zal dan automatisch sluiten, en zich weer openen wanneer de zon weg is. Wordt het donker, dan zal jouw rolluik zich ook automatisch sluiten tot aan zonsopkomst de volgende dag.
  • De motor met handschakelaar. Rolluiken met een handschakelaar worden nog altijd het meeste verkocht. Je mag in dat geval denken aan een rolluik wat je kan bedienen met een draaischakelaar aan de muur, maar je mag ook denken aan een bediening via Bluetooth met een smartphone. Deze manier van domotica is steeds meer in opkomst en behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio