Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.be
Rolluik-info.be

Velux rolluiken

Je hebt echter ook rolluiken die zich richten op twee basiskleuren en vervolgens alle moderne technologie bieden die het voor jou aantrekkelijk maakt om rolluiken te plaatsen. Dat merk is Velux.

Als je rolluik op een onbereikbare plek zit

In sommige huizen zit het rolluik op een plek waar je niet zo snel bij kan komen. Denk bijvoorbeeld aan een dakraam, of aan een andere plek. Wil je een rolluik op een dergelijke plek aansluiten, dan moet je nogal wat werk verrichten. Er moet een stroomaansluiting worden gecreëerd. Velux kent het probleem van lastige ramen en moeilijk te bereiken plekken en komt met een systeem wat geen enkele andere leverancier kent; een rolluik op zonne-energie. Dit principe is eigenlijk heel uniek. Je maakt gebruik van de zon, om vervolgens je zonwering te sluiten.

Back to basics

De kleuren van Velux rolluiken beperken zich echter tot de basics. Velux houdt namelijk wel van techniek maar niet van poespas. Je hebt daarom de keuze uit ombergrijs of lichtgrijs. Dat maakt de keuze dan weer net wat gemakkelijker.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende rolluikspecialisten