Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.be
Rolluik-info.be

Smits rolluiken

Wanneer je beveiligingseisen stelt aan jouw huis is een rolluik de ultieme oplossing. Een merk wat er bovenuit springt wanneer het om vormgeving en veiligheid gaat is Smits Rolluiken en Zonwering.

Hollandse uitstraling

Een rolluik van Smits is van Hollands ontwerp en fabricaat. Dat zie je gelijk aan alles. Er zijn geen concessies gedaan wanneer het aankomt op het gebruikscomfort. De vulling van de lamellen is van een uiterst geluiddempend materiaal. Dit zorgt ervoor dat je in je woning alle privacy hebt die je wenst. Een andere speciale variant van Smits is het design met wat smallere lamellen.

Het grootste voordeel is toch wel dat jouw rolluik een kleinere kast heeft doordat de rol met lamellen smaller van doorsnee is. Wanneer je geen kolossaal rolluik voor je raam wilt hebben maar toch superveilig in je huis wilt kunnen wonen is Smits dan ook het merk bij uitstek.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende rolluikspecialisten