Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.be
Rolluik-info.be

Roma rolluiken

Koop je een Roma rolluik, dan koop je design. Het is niet voor niets dat Roma zo een gewild merk is bij eigenaren van een bijzonder huis. Alles aan een Roma rolluik, van de kast waar het rolluik in zit tot de onderdorpel; elk onderdeel is met zorg ontworpen.

Je koopt geen rechthoekig apparaat wat afbreuk doet aan jouw huis, maar een mooi stuk design wat het unieke van jou en je woning onderstreept. Dit alles doet echter niet af aan de degelijkheid van jouw rolluik. Dat is bij Roma namelijk onverminderd hoogstaand. Voor een Roma rolluik betaal je wat meer dan voor een standaard rolluik, maar het is dan ook een aankoop waar jij jarenlang plezier van hebt.

Uitgebreid kleurenpalet

Een Roma rolluik koop je niet alleen in een standaard kleur. Je kan je rolluik kiezen in kleurschakeringen die perfect aansluiten bij de vormgeving van jouw huis. Een rolluik wat met zoveel zorg wordt geproduceerd is dan ook een verrijking van jouw woning in plaats van een kille voorziening die je voor de veiligheid hebt getroffen.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende rolluikspecialisten