Kosten roldeuren

Roldeuren zijn een prachtige oplossing voor je garage of bedrijfspand. Het zorgt voor een optimale beveiliging en ziet er daarnaast ook nog eens strak uit.

De kostenposten

Roldeuren zijn zoals aangegeven niet goedkoop. Roldeuren hebben aluminium als materiaal en dit is stevig en zwaar. Dit maakt aluminium een zwaarder materiaal dan bijvoorbeeld kunststof, maar aluminium heeft wel grotere mate van inbraakpreventie.

Bediening roldeur

Er zijn meerdere opties om de roldeur te bedienen. Zo kun je de roldeur bedienen met een afstandsbediening, schakelaar of gewoon handmatig. De prijs voor het type bediening ging in dit geval van hoog naar laag, met handmatige bediening als goedkoopste optie.

Onder de streep

Inclusief BTW vallen de kosten voor roldeuren van 1.5 meter breed op tenminste €1.000 euro, maar mag je meer rekenen op een prijs van rondom de €2.000 euro.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio