Hekwerk

Speciaal hekwerk voor de beveiliging van je huis
Naast de rolluiken voor je ramen, bestaat er ook hekwerk dat je kunt plaatsen aan de voorkant van je erf. Zo bescherm je door middel van een inrijpoort je erf tegen ongewenste indringers. Ook voor mensen die werken in de retail is speciaal hekwerk als bescherming geen onbekend fenomeen. Dit zijn vaak rolluiken met de gebruikelijke kracht van hekwerk, zodat inbrekers geen kans maken.

Verschillende plekken

Hekwerk is niet alleen voor bescherming, maar kan ook zijn voor de sier. Er zijn meerdere plekken op en rondom je huis, waar je hekwerk kan plaatsen. Eerder werd het hekwerk bij de inrijlaan genoemd, maar je kan je tuin ook afscheiden van je erf door middel van hekwerk, of hekwerk gebruiken om je balkon af te schermen. Dit kan tegenwoordig met meerdere sierlijke varianten die niet alleen bescherming bieden, maar ook nog eens een mooie uitstraling hebben.

De inrijlaan

Wil je hekwerk plaatsen aan de voorkant van je erf? Dit kan op verschillende manieren. Je zag dit vroeger bij veel bedrijven, maar particulieren nemen het product steeds vaker open. De bediening is ook makkelijk, door middel van een intercom kan het hekwerk met een draaipoort open worden gemaakt. Tevens is dit mogelijk met schuifpoorten, die van links naar rechts open gaan. Dit geeft een luxueuze en stijlvolle uitstraling aan je huis en erf en geeft ook nog eens een veiliger gevoel.

De schaar- of rolhekken

Dit type hekwerk zie je maar zelden bij particulieren, maar vaak bij bedrijven die werkzaam zijn in de retail. Je wilt jouw winkel optimaal kunnen beschermen tegen inbrekers, zeker als je er zelf niet bent. Om de winkel op een optimale manier af te sluiten, kun je hekwerk gebruiken in de vorm van schaarhekken. Deze geven (bijna) 100% zekerheid dat bij jou niet ingebroken gaat worden. Ze zijn op meerdere manieren te bedienen, zowel automatisch als handmatig. Ook kunnen ze meerdere kanten op bewegen, zowel horizontaal als verticaal.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.