Rolluiken voor woningen

Het kan in de zomer voorkomen dat je veel last hebt van een laaghangende zon. Als je dan elektronisch gestuurde rolluiken hebt, is dit probleem zomaar opgelost. Maar ook de isolerende werking van rolluiken is een groot voordeel. In de zomer houd je de warmte buiten, terwijl je in de winter de kou buiten houdt. Zo ben je in elk jaargetijde verzekerd van de juiste temperatuur in huis. De isolerende werking betekent minder hoge stookkosten in de winter, omdat de temperatuur binnen beter gereguleerd kan worden zonder het overmatige gebruik van de verwarming. Maar wat zijn nu de belangrijkste redenen voor woningeigenaren om rolluiken te nemen? Deze zijn 1) een betere nachtrust en 2) voor een stukje extra zekerheid.

1) Betere nachtrust

Afhankelijk van het type rolluik kan je lichtinval volledig minimaliseren. Een rolluik kun je voor de ramen van je slaapkamer plaatsen om zo volledige verduistering te creƫren. Mensen die houden van een goede nachtrust en gevoelig zijn voor lichtinval zullen dit het overwegen waard vinden.

2) Extra veiligheid

Over het algemeen kiezen inbrekers de makkelijkste prooi; huizen die niet over goede beveiliging beschikken. Met rolluiken voor je ramen op de begane grond en de bovenste verdieping kun je inbrekers afschrikken.

Keuze

Rolluiken zijn er in verschillende vormen en kleuren. De meest gangbare kleur voor rolluiken is wit, omdat deze kleur het licht toch nog enigszins doorlaat. Wil je wel volledige verduistering voor bijvoorbeeld je slaapkamerraam, dan is zwart of een andere donkere kleur ook verkrijgbaar. De rolluiken worden geplaatst boven de ramen en zijn van binnenuit te bedienen.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio