Rolluiken voor winkels

Rolluiken voor winkels bieden een sterke uitstraling
Elke winkel dient bestand te zijn tegen inbraak en de juiste rolluik aanschaffen is de eerste stap om dit te bewerkstelligen. Zorg ervoor dat de verzekeringsmaatschappij de rolluik goedkeurt en slaap zacht, wetende dat je er alles aan hebt gedaan om de inbrekers buiten te houden. Winkelrolluiken zijn niet alleen risicomijdend, ze bieden ook na sluitingstijd een frisse uitstraling. Ze zijn beschikbaar in diverse fraaie designs en alle soorten uitvoeringen. Kies voor een veilige, sterke en stijlvolle winkelfaƧade.

Alles is mogelijk

Een winkel kan je afsluiten op talloze manieren. Je kunt het zo gek niet bedenken of rolluiken bieden wel uitkomst. Scherpe hoeken, rondingen, op het oog onmogelijke afmetingen, voor alles bestaat wel een bevredigende oplossing. Populair is bijvoorbeeld een stalen rolluik met een vlakke in plaats van een bolle lamel. Het oog wil namelijk ook wat. Je kunt deze rolluiken laten plaatsen in winkelpuien, deuren, ramen en etalages. Let op dat het type rolluik soms is vastgesteld door een gemeentelijke verordening.

Veilig en transparant

Wie veiligheid het allerbelangrijkst vindt, is de stalen rolluik geschikt. Als het uiterlijk ook een rol speelt, kun je daarbij kiezen voor doorzichtige rolluiken met perforatie, open gestanste rolluiken en volledig transparante rolluiken. Zo is je winkel als de duisternis valt hermetisch afgesloten, terwijl voorbijgangers toch nog naar binnen kunnen kijken en de volgende ochtend misschien wel als eerste voor de deur staan.

Informatie inwinnen

De uiteenlopende prijzen voor winkelrolluiken kun je makkelijk opvragen bij de vele fabrikanten middels het offerteformulier. Behoefte aan meer informatie? Ga dan ook eens langs bij een showroom. De aanwezige adviseurs zullen je uitgebreid inlichten over alle mogelijkheden. Het is tevens verstandig om zelfstandig wat speurwerk te verrichten op internet. Vergelijk de prijzen en aanbiedingen en bepaal dan waar je de beste rolluiken voor je winkel op maat kan laten maken. Zo bespaar je geheid heel wat geld.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.