Rolluiken voor winkels

Een winkel kan je afsluiten op talloze manieren. Je kunt het zo gek niet bedenken of rolluiken bieden wel uitkomst. Scherpe hoeken, rondingen, op het oog onmogelijke afmetingen, voor alles bestaat wel een bevredigende oplossing. Populair is bijvoorbeeld een stalen rolluik met een vlakke in plaats van een bolle lamel. Het oog wil namelijk ook wat. Je kunt deze rolluiken laten plaatsen in winkelpuien, deuren, ramen en etalages. Let er echter wel op dat het type rolluik soms is vastgesteld door een gemeentelijke verordening.

Veilig en transparant

Wie veiligheid het allerbelangrijkst vindt, biedt het stalen rolluik uitkomst. Als het uiterlijk ook een rol speelt, kun je daarbij kiezen voor doorzichtige rolluiken met perforatie, open gestanste rolluiken en volledig transparante rolluiken. Zo is je winkel als de duisternis valt hermetisch afgesloten, terwijl voorbijgangers toch nog naar binnen kunnen kijken en de volgende ochtend misschien wel als eerste voor de deur staan.

Informatie inwinnen

De uiteenlopende prijzen voor winkelrolluiken kun je makkelijk opvragen bij de vele fabrikanten middels het offerteformulier. Deze rolluikbedrijven zullen je uitgebreid inlichten over alle mogelijkheden. Het is tevens verstandig om zelfstandig wat speurwerk te verrichten op internet. Vergelijk de prijzen en aanbiedingen en bepaal dan waar je de beste rolluiken voor je winkel op maat kan laten maken.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio