Rolluiken voor fabrieken

Een fabriek kun je op vele manieren beveiligen. Door rolhekken of schaarhekken te plaatsen, door het parkeerterrein te omringen met hekken en palen, en door stevige stalen rolluiken aan te schaffen.

Het is raadzaam om een veilige vluchtgang te garanderen met brandwerende rolluiken en rolschermen. Deze zijn brandvertragend, speciaal ontworpen en getest. Het is nogal een investering, maar de verwoesting die een niet meer te stoppen brand veroorzaakt is oneindig veel groter.

Verken de markt

Laat je eerst vrijblijvend adviseren door rolluikbedrijven. De mogelijkheden zijn overweldigend en de prijzen lopen enorm uiteen. Niet alleen het soort materiaal, maar ook de afmetingen hebben invloed op de kosten.

Kijk naar de toekomst

De Vlaamse markt wordt bespeeld door verschillende rolluikfabrikanten, die offertes op maat leveren. Beslis pas als je het zeker weet en houd hierbij rekening met de toekomst. Zijn de stalen rolluiken eenmaal geplaatst in de fabriek, dan hoef je je voorlopig niet meer ongerust te maken. Inbrekers, brandstichters, vandalen, ze zullen met een grote boog om de fabriek heenlopen.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio