Rolluiken voor fabrieken

Rolluiken voor fabrieken, beter veilig dan goedkoop
Bij een fabriek gaat het in de eerste plaats niet om het uiterlijk, het gaat om het afsluiten van de dure spullen binnen in het pand. Hiervoor is een beveiligingsrolluik uitermate geschikt. Aluminium is licht en oogt mooier, maar stalen rolluiken staan garant voor een volledige afsluiting en de beste bescherming tegen vandalisme en inbraak. Je weet nooit wat er kan gebeuren, dus het schept rust om te weten dat deze rolluiken ook tot hoge mate brandwerend zijn en bovendien multifunctioneel. Aparte gedeeltes in de fabriek waar kostbare machines staan opgesteld, kun je extra afschermen met beveiligingsrolluiken.

Brandwerend

Een fabriek kun je op vele manieren beveiligen. Door rolhekken of schaarhekken te plaatsen, door het parkeerterrein te omringen met hekken en palen, en door stevige stalen rolluiken aan te schaffen. Het is tevens raadzaam om een veilige vluchtgang te garanderen met brandwerende rolluiken en rolschermen. Deze zijn brandvertragend, speciaal ontworpen en getest. Het is nogal een investering, maar de verwoesting die een niet meer te stoppen brand veroorzaakt is oneindig veel groter.

Verken de markt

Ga voor deskundig advies eerst eens langs bij een showroom voor een uitgebreide uitleg. De mogelijkheden zijn overweldigend en de prijzen lopen enorm uiteen. Niet alleen het soort materiaal, maar ook de afmetingen hebben invloed op de kosten. Het is daarom ook verstandig om je op internet te oriƫnteren. Vergelijk de aanbiedingen en prijzen.

Kijk naar de toekomst

De Belgische markt wordt bespeeld door verschillende rolluikfabrikanten, die offertes op maat leveren. Beslis pas als je het zeker weet en houd hierbij rekening met de toekomst. Zijn de stalen rolluiken eenmaal geplaatst in de fabriek, dan hoef je je voorlopig niet meer ongerust te maken. Inbrekers, brandstichters, vandalen, ze zullen met een grote boog om de fabriek heenlopen.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.