Rolluiken voor bedrijven

Rolluiken voor bedrijven, de beste preventie
Bedrijfspanden dien je stevig af te sluiten en een beveiligingsrolluik is hier de perfecte oplossing voor. Er zijn verschillende materialen waaruit je kunt kiezen; aluminium, polycarbonaat en staal voor extra zekerheid. Rolluiken van staal bieden een hermetische afsluiting en preventie van inbraak en vandalisme. Daarbij kun je kiezen voor doorkijk en ze zijn geschikt ter bescherming van harde geluiden en brand. Je kunt beveiligingsrolluiken ook gebruiken om bijvoorbeeld de ruimte waar de server staat af te sluiten.

Behaaglijk en mooi

Bedrijfspanden dien je stevig af te sluiten, maar het oog wil ook wat. De meeste kantoren zijn beveiligd met rolluiken, rolhekken of schaarhekken. Het moet er wel representatief uitzien en niet een te sombere indruk maken. Staal is het juiste materiaal als je vreest voor inbraak en aluminium ziet er wat vriendelijker uit en zorgt bovendien voor heerlijke frisse en koele lucht op zomerse dagen. Het personeel zal je dankbaar zijn als je middels de aluminium rolluiken het zonlicht weet af te wenden en de arbeidsproductiviteit gaat geheid omhoog. In de winter houden deze rolluiken juist weer de warmte binnen, zodat je medewerkers niet de hele dag achter hun computerschermpje zitten te bibberen.

Advies is welkom

Zelf zomaar wat kopen en monteren is geen aanrader. Win eerst deskundig advies in bij een showroom en laat je uitgebreid informeren. Prijzen kunnen nogal verschillen. Dat hangt niet alleen af van het materiaal, maar ook de afmetingen spelen uiteraard een rol. Heeft veiligheid de prioriteit, kies dan voor een stalen rolluik. Is het welbehagen van je collega’s de belangrijkste factor, dan is een aluminium rolluik de beste keus.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.