Rolluiken voor bedrijven

Er zijn verschillende materialen waaruit je kunt kiezen als je je bedrijfspand wilt beschermen; aluminium, polycarbonaat of staal voor extra zekerheid. Rolluiken van staal bieden een hermetische afsluiting en preventie van inbraak en vandalisme. Sommige modellen bieden tevens extra bescherming tegen brand.

Behaaglijk en mooi

Bedrijfspanden dien je stevig af te sluiten, maar het oog wil ook wat. De meeste kantoren zijn beveiligd met rolluiken, rolhekken of schaarhekken. Het moet er wel representatief uitzien en niet een te sombere indruk maken. Staal is het juiste materiaal als je vreest voor inbraak maar aluminium ziet er wel wat vriendelijker uit.

Advies is welkom

Zelf zomaar wat kopen zonder een prijsvergelijking te doen is geen aanrader. Win eerst deskundig advies in bij meerdere specialisten en laat je uitgebreid informeren. De prijzen kunnen nogal verschillen. Dat hangt niet alleen af van het materiaal, maar ook de afmetingen spelen uiteraard een rol. Heeft veiligheid de prioriteit, kies dan voor een stalen rolluik. Is het welbehagen van je collega’s de belangrijkste factor, dan is een aluminium rolluik de beste keus.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio