Jaloezie rolluiken

Kies voor bijzondere jaloezie rolluiken
Als je graag bijzondere rolluiken wilt kun je ook kiezen voor jaloezie rolluiken (ook wel rolluiken met kantelbare lamellen genoemd). Dit is een combinatie van jaloezieën en rolluiken, die samen tot één geheel gemaakt zijn. Een groot voordeel van jaloezie rolluiken is dat de lamellen van dit soort rolluiken ook op een tussenstand kunnen staan, dus niet altijd of open of helemaal dicht hoeven te zijn. Als je de lamellen in de tussenpositie zet, komt er wel daglicht maar geen zon binnen in de kamer. Wil je graag de hele kamer verduisteren, dan doe je de lamellen volledig dicht. Bijkomend voordeel is dat het jaloezie rolluik in de tussenpositie ervoor zorgt dat je zelf nog wel naar buiten kunt kijken maar dat mensen niet gemakkelijk meer binnen kijken. Dit geeft jou dus meteen een stukje privacy.

Maak je interieur compleet

Bovendien zijn jaloezie rolluiken ook een hippe aanvulling op je interieur. Er zijn een aantal kleuren beschikbaar die bij nagenoeg ieder interieur passen en de rolluiken vormen ook een echte eyecatcher voor je woning. Wit, beige, ivoor, grijs en zilvergrijs zijn voorbeelden van een aantal kleuren waarin de jaloezie rolluiken verkrijgbaar zijn.

Standaard met elektrische bediening

Jaloezie rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening via een schakelaar. Voor een meerprijs kun je er ook afstandsbediening bij kopen. De prijzen van jaloezie rolluiken lopen uiteen en je kunt de prijs ook zelf beïnvloeden. Bij een elektrisch rolluik wordt de prijs bepaald door de bediening, de grootte en de extra’s de je erbij wilt hebben.

Prijzen voor een jaloezie rolluik

De prijs voor een jaloezie rolluik van 1 bij 1 meter ligt standaard rond de €600 euro per meter maar wordt natuurlijk duurder als je voor een aantal extra’s (zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening) kiest. Als je graag wilt weten waar je aan toe bent is het verstandig om eerst een offerte op te vragen bij een erkende leverancier. Dan weet je direct wat het gaat kosten als je je huis wilt voorzien van jaloezie rolluiken.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.