Jaloezie rolluiken

Jaloezie rolluiken zijn een hippe aanvulling op je interieur. Er zijn een aantal kleuren beschikbaar die bij nagenoeg ieder interieur passen en vormen daarmee ook een echte eyecatcher. Wit, beige, ivoor, grijs en zilvergrijs zijn voorbeelden van een aantal kleuren waarin de jaloezie rolluiken verkrijgbaar zijn.

Bediening

Jaloezie rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening via een schakelaar. Voor een meerprijs kun je er ook afstandsbediening bij kopen. De prijzen lopen uiteen en je kunt de prijs ook zelf beïnvloeden. Die worden bepaald door de bediening, de grootte en de extra’s de je erbij wilt hebben.

Prijzen

De prijs voor een jaloezie rolluik van 1 bij 1 meter ligt standaard rond de €600 euro per meter maar wordt natuurlijk duurder als je voor een aantal extra’s (zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening) kiest. Als je graag wilt weten waar je aan toe bent is het verstandig om eerst een offerte op te vragen bij leveranciers. Dan weet je direct wat het gaat kosten als je je huis wilt voorzien van deze rolluiken.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Ga terug naar:

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio