In-/opmeten

Veel mensen kijken op het internet bij een webwinkel en plaatsen snel een bestelling. Met een rolmaatje nemen ze gauw de maat van hun raam op en dat is het dan ook wel qua voorbereiding. Toch komt er meer kijken wanneer je een rolluik gaat bestellen.

Waarom zou je laten op-/inmeten?

Ga je lukraak uit van jouw beperkte kennis van rolluiken of van datgene wat je in jouw omgeving ziet, dan kan je al snel de fout in gaan. Ook is het een vergissing om een internet inmeetsysteem te hanteren. Je weet niet of je nog rekening met extra zaken moet houden voor wat betreft de hoogte en breedte van je rolluik. Zodra je het rolluik ontvangt en deze te klein blijkt te zijn voor op je gevel of te groot voor op/in je kozijn, dan heb je inderdaad een probleem.

Laten op-/inmeten is in dat geval de oplossing. De leverancier stuurt graag iemand naar jou toe voor deze klus. Het is zo klaar en kost je hooguit een paar tientjes. Dat is toch nog altijd een stuk minder dan een verkeerd besteld rolluik. Een monteur die komt inmeten weet bovendien alle bevestigingsmethodes en typen rolluiken. Wellicht heeft hij nog een beter advies voor jou. Maak gebruik van de dienstverlening van een leverancier; dit kan je doen door gebruik te maken van het het offerteformulier. De offertes zijn gratis en vrijblijvend.

Wat kosten jouw rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio