Op-/inmeten

Rolluiken kopen is iets wat je doet omdat jij je huis wil beveiligen. Vaak neem je een besluit tot de aanschaf van rolluiken wanneer er een inbraakgolf gaande is in jouw woonplaats. Je wil een rolluik dan ook zo snel mogelijk bevestigd hebben bij jouw raam. Veel mensen kijken dan op het internet bij een webwinkel en plaatsen snel een bestelling. Met een rolmaatje nemen ze snel de maat van hun raam op, en dat is het dan ook wel qua voorbereiding. Toch komt er meer kijken wanneer je een rolluik gaat bestellen. Er zijn altijd meer typen rolluiken dan jij van tevoren had gezien, en er zijn bovendien veel meer bevestigingsmethoden dan je zo had ingeschat. Wanneer een bevestiging via opbouw of inbouw mogelijk is, is dit altijd de overweging waard.

Waarom zou je laten op-/inmeten?

Ga je lukraak uit van jouw beperkte kennis van rolluiken of van datgene wat je in jouw omgeving ziet, dan kan je al snel de fout in gaan. Ook is het een vergissing om een internet-inmeetsysteem te hanteren. Jij weet niet of je nog rekening met extra zaken moet houden voor wat betreft de hoogte en breedte van je rolluik. Komt het rolluik en blijkt het te klein te zijn voor op je gevel of te groot voor op of in je kozijn, dan heb je een groot probleem. Laten op-/inmeten is in dat geval de oplossing. De leverancier stuurt graag iemand naar jou toe voor deze klus. Het is zo klaar en kost je hooguit een paar tientjes. Dat is toch nog altijd een stuk minder dan een verkeerd besteld rolluik. Een monteur die komt op-/inmeten weet bovendien alle bevestigingsmethodes en typen rolluiken. Wellicht heeft hij nog een beter advies voor jou. Maak gebruik van de dienstverlening van een leverancier; dit kan door het offerteformulier te gebruiken.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.