Somfy rolluiken

Een rolluik naar keuze met topcomfort
Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning te voorzien van rolluiken. Een rolluik had nogal het imago van een onvriendelijke uitstraling en een kleur die niet past bij jouw huis, waardoor je in een soort vesting woont. Dat imago is iets wat inmiddels aan het verbleken is. Het rolluik is uitgegroeid tot een comfortproduct wat op en top veiligheid biedt. Veel mensen zijn echter bang dat ze moeten toeleggen op gemak wanneer ze een rolluik aanschaffen. Dat dit niet zo blijkt te zijn bewijst Somfy. Jij bepaalt welk design rolluik en welk merk je aanschaft. Vanaf dat moment kan jij kiezen voor een bediening die alle comfort biedt. Somfy draagt daar graag toe bij.

Een automatisch rolluik

Een rolluik kan je natuurlijk handmatig bedienen. Jij draait het rolluik op een gewenst moment omhoog of omlaag. Je moet er dan wel steeds een handeling voor verrichten, en tijdens jouw afwezigheid is dat ook gelijk duidelijk naar de buitenwereld. Een rolluik kan echter ook werken met behulp van een sensor. Voor een zonnescherm was dit systeem al bekend, maar nu is het ook voor rolluiken beschikbaar. We hebben het over het systeem van Somfy. Jouw rolluik sluit fluisterstil en kan eventueel worden bediend met een handbediening of met je smartphone. Door de ingebouwde sensor kan een rolluik ook automatisch dicht gaan wanneer het bijvoorbeeld zonsondergang is, en open gaan bij zonsopgang. Bij felle zon sluit je rolluik ook automatisch. Het gemak dient de mens, en dat gemak heet Somfy.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.