Roma rolluiken

Wanneer jouw huis niet standaard is
Je huis is jouw eigen plekje. Waarschijnlijk kocht je het omdat je helemaal viel op de architectuur van het huis. Zo’n huis wat allesbehalve standaard is, is waarschijnlijk iets waar je trots op bent. Jij hebt een bewuste keuze gemaakt voor een huis wat er uit springt, en daar ook veel voor betaald. Jouw huis is dan ook een heel waardevol bezit. Niet alleen jij weet dat; ongewenste bezoekers zijn hier ook van op de hoogte. Daarom is het goed om jouw huis te beschermen. Dat doe je het beste met rolluiken.

Krachtige charme

Koop je een Roma rolluik, dan koop je design. Het is niet voor niets dat Roma zo’n gewild merk is bij eigenaren van een bijzonder huis. Alles aan een Roma rolluik, van de kast waar het rolluik in zit tot de onderdorpel; elk onderdeel is met zorg ontworpen. Jij koopt geen rechthoekig apparaat wat afbreuk doet aan jouw huis, maar een mooi stuk design wat het unieke van jou en je woning onderstreept. Dit alles doet echter niet af aan de degelijkheid van jouw rolluik. Dat is bij Roma namelijk onverminderd hoogstaand. Voor een Roma rolluik betaal je wat meer dan voor een standaard rolluik, maar het is dan ook een aankoop waar jij jarenlang plezier van hebt.

Uitgebreid kleurenpalet

Een Roma rolluik koop je niet alleen in een standaard kleur. Jij kan je rolluik kiezen in kleurschakeringen die perfect aansluiten bij de vormgeving van jouw huis. Een rolluik wat met zoveel zorg wordt geproduceerd is dan ook een verrijking van jouw woning in plaats van een kille voorziening die jij voor de veiligheid hebt getroffen.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.