Luxaflex rolluiken

Luxaflex, het merk wat je kent
Wanneer je denkt aan rolluiken zie je vast een saai stalen industrieel rolluik voor je zoals je dat bij een gesloten winkelpand ziet. Je zou niet direct denken aan het merk Luxaflex. Luxaflex staat vooral bekend om de binnenshuis oplossingen met zowel horizontale als verticale lamellen. Wie het merk Luxaflex ooit in huis heeft gehaald wil nooit meer wat anders. De kleurstellingen zijn altijd modern en de materialen zijn degelijk.

Zoveel kleuren

Jouw lamellengordijnen voor binnenshuis heb je natuurlijk met de grootste zorg uitgezocht, Net zoveel kleur als jij kon kiezen voor je binnenzonwering kan je ook voor buitenshuis kiezen. Luxaflex staat namelijk bekend om zijn geweldige kleurenpalet. Een groot voordeel van Luxaflex is dat je niet alleen kan kiezen voor effen kleuren maar zelfs voor een patroon op de rolluiken. Daardoor zie je van buiten niet eens direct dat je met een rolluik te maken hebt.

De ongekende luxe van luxaflex

Het merk luxaflex staat voor luxe. Daarom kan jij jouw rolluik uitrusten met de modernste techniek. Je kan kiezen voor een handbediening, maar je mag uiteraard ook een buismotor mechanisme bijbestellen. Hierdoor hoef je geen krachtsinspanning meer te leveren wanneer jij je rolluiken opent. Vanuit je luie stoel je rolluiken open of dicht doen is ook een oplossing. Met domotica maak jij van je huis een luxe resort.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag dan vrijblijvend offertes op bij rolluik experts uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.